tumblr statistics

Prihlásenie



Kto je online?

Práve tu sú 18 návštevníci a žiaden člen nie je on-line

Minichat

Vypnúť/zapnúť Zvuk Smajlíci História FAQ Kide Chat
18:07-- Eduard: No to sme dopadli teda! Ale je to vekom a samozrejme spoločenskými pomermi. Veľa všeličoho sa udialo, tak sa aj človek podľa toho nejak nastaví. Ja si hovorím každým rokom, že sa do niečoho pustím, ale vždy je to iba predsavzatie na Silvestra. Už sú iné priority, ale drieme to určite, nezanevieram. Uvidíme čo bude.
10:14-- Teslak: Aj u mňa priatelu už mi ostali v izbe lebo bicie, nejaké DJ prehrávače a zopár gitár.Ale neveril by si mi koľkokrát mi píšu ľudia ohľadom rady alebo opravy magnetofonov hlavne kotucakov.Ale celá zbierka je už dávno minulosť až na jeden mgf čo som dostal od kamaráta.
12:19-- Eduard: Jéééj, sem niekto aj píše? Ahoj Tomáš! No vieš, veľa vecí sa zmenilo, ale vidíš, žijem, zbierka zapadá prachom, ale pravidelne ju vysávam, takže nie je to až také zlé. Asi čakám na dôchodok, kedy budem mať na tieto veci omnoho viac času a voľnú myseľ.
13:18-- Teslak: Ako žiješ nebol som tu už niekoľko rokov
13:18-- Teslak: Ahoj Edo !
20:22-- Eduard: Zdravím, nie, 820-ku by som si chcel nechať. Tesla "expozíciou" som dosť oklieštil, nechávam si iba SM 260, 261 a 820-ku.
19:26-- glastron: zdravim eduard,nahodou teslu 820a nepredavate? dakujem
7:06-- Eduard: Palo, aj by som povedal, že je asi dobré sa zamyslieť či preferovať kvantitu, alebo kvalitu. Takže mojim plánom je oddeliť zrno od pliev a konečne na čo sa chystám už roky, zredukovať počet magičov doma. No ale je tu tá druhá zložka a to je čas. To už je horšie. Hodina denne by bol čas, ale na takúto robotu treba niekoľko hodín v kuse aby človek nestratil niť.
23:04-- PotPalo: Ono je hlavne problém s časopriestorom. Nieje čas a ani priestor. :S
17:01-- Eduard: Tak no, žijú, prežívajú, čaká sa na znovuzobudenie ktoré nie a nie prísť. :-)
14:15-- oneeeee: boomboxy ešte žijú .
18:22-- Eduard: No né, sem aj niekto chodí???? Krtek, kde máš web??? Ja žijem, s rúškom na ksichte!
14:52-- krtek: Všude to zdechlo, už to nikdo nesbírá :P
14:52-- karlosg: uz to tu zdochlo?
12:27-- Eduard: ... a posledný... :P
0:16-- PotPalo: Prvý! :P
18:40-- PotPalo: O mesiac o tomto čase už bude po Vianociach. Ako dobre. ;)
9:41-- Eduard: Aj tak to nikto nečíta a vôbec, netuším kde tá chyba je. Ja nemám čas čítať svoju vlastnú stránku! :P
16:38-- PotPalo: "webového profilu profilu " na hlavnej stránke...
18:32-- PotPalo: To jej otvoríme škárku bez sieťky, ale to je na druhom konci bytu, teda na balkóne, to by pavúky mali dlhú cestu až sem. To by trikrát zablúdili, než by sa mi sem odtiaľ dostali.
15:10-- Eduard: Ale jedno nechápem, ako tá hrdzavá mačka vie prejsť cez sieťku... O.O
14:43-- PotPalo: Aj u teba? Sedia v kúte a pozorujú dianie v miestnosti. Ja ich volám špióni. Ako sa dostanú dnu netuším, všade sú sieťky. Aj teraz tu jedného špióna mám, v kúte sa tvári že tam nieje.
12:25-- Eduard: Jáj Palino, rovnako ako nedokážem riešiť predčasný prechod žien do klimaktéria, nepomôžem ti ani v tomto. Blbá chrobač ale áno. Už sa sťahuje zvonka dnu a dom je plný spiderov.
22:22-- PotPalo: Blbá chrobač! Zase ten starý chrobák: keď sa prihlásim na boombox.sk (bez www, úvodná stránka) a kliknem na odkaz ktorý je s www na začiatku (áno, sú tu pomiešané časti stránky s a bez www), tak tam nie som prihlásený. A zrejme to funguje aj naopak. Preto som bol prihlásený kedysi dvakrát, páč to chcelo prihlásenie znova. Nejako to má rozdvojenú osobnosť, tento systém. Nech žije hmyz! :P
22:13-- PotPalo: Nič! Zabalené v troch červených krabiciach so striebornými hviezdičkami. Alebo pokiaľ predsa niečo, tak by som chcel svetový mier. Alebo aspoň svätý pokoj. :D
14:17-- Eduard: Palo zase rýpeš na moje najcitlivejšie miesta? :-) Ja mám problém s vianočnými darčekmi všeobecne a nieto ešte na boombox! Ozaj, čo chceš na vianoce pod stromček? O.O
13:16-- PotPalo: Ahóóój. Nech sa už niečo deje. Alebo sa čaká a bude to ako Vianočný darček? :D
6:31-- Eduard: Nazdar Maťo, ty telepat!!! Ešte ťa nedoštípali nadobro komáre? To som rád že si sa ozval, minulý týždeň som na teba myslel že ako sa asi máš. Super!
6:10-- yokohamaba: pozdravujem Eda a oznamujem,že žijem:-)
18:24-- Eduard: No, a to už ja nevyrábam, vôbec nič... Načo platím doménu a web? O.O

Iba registrovaní používatelia môžu prispievať do chatu, Zaregistruj sa alebo Prihlás

Fórum

Posledný príspevok

Články

Podmienky predaja

'

Podmienky predaja cez moju osobu

(Zmeny vyhradené! (verzia 10.7.2015))

Vážení kupujúci, tu si môžete pozrieť podmienky, za ktorých predávam svoje prebytočné veci. Žiaľ, musel som zaviesť túto rubriku, pretože dvaja ľudia môžu hovoriť o jednej veci, ale pritom ju ale môžu rozdielne vnímať.
Nesnažím sa z ničoho vyvliecť, ja o tomto hovorím, všetci ostatní mlčia a až príde na lámanie chleba tak hovoria to isté, čo ja tu píšem vopred. Uvedomte si, že kupujete veci staré a to nielen u mňa. Tak isto ako sa veci môžu pokaziť mne, môže sa to stať u vás, u hocikoho, kto predáva použité veci. A rozhodne to nie je mojou vinou. Hlavné slovo má vek prístrojov, ktorý v niektorých prípadoch má aj 3 - 4 desaťročia. Preto treba kúpu starostlivo zvážiť a myslieť aj na prípadné riziká. Nechcem na nikom neoprávnene bohatnúť, ale tiež nie som charita, že budem brať späť veci, ktoré sa kupujúcim náhodu pokazia, žiaľ niekedy aj za špekulatívnou zámienkou, že ich predmet kúpy po krátkom čase omrzí. Ak chcete záruku, máme tu plno obchodov, eshopov, tí musia ísť podľa zákona a tam si svoje zákonné práva uplatňovať môžete.
Nikto na svete nedá úradnú pečiatku na to aby spravodlivo usúdil, či je niečo drahé, predražené, lacné. Každý si svoju cenu musí stanoviť. Či predajca, ktorý si povie, čo by za tovar chcel a kupujúci, čo za tovar je maximálne ochotný dať. Ak kupujúci túto zásadu nepochopí, stáva sa potom, že vznikne konflikt už na začiatku, kedy sa kupujúci dožaduje svojej, väčšinou už skoro 50% zľavy z požadovanej sumy. Skúšajú? Nech skúšajú, ale mojim názorom je, že toto je drzosť a nie skúšanie.

Moje ceny nie sú nastavené tak, aby v prípade že za vec pýtam 55€, stačí mi 45€ a budem rád.  (Samozrejme, v tomto kupujúci už má najradšej zahrnuté aj poštovné)


1. Predávané veci zásadne NEZASIELAM NA DOBIERKU! Predmety kúpy zasielam iba po prijatí platby vopred na bankový účet. Ten po dohode zašlem písomne mailom. Na základe skúseností s neprevzatými zásielkami som dobierkový spôsob zasielania zrušil a preto ho prosím odo mňa ani nežiadajte.
Veľa sa hovorí o podvodníkoch, ktorí mámia od kupujúcich peniaze vopred za tovar a potom im nič nepošlú. Áno, sú takí. V prípade, že mi nedôverujete, nákup z Vašej strany nesilím, naopak oceňujem, že ste pri nákupoch opatrní. O tom, že sa s Vašimi peniazmi neprepadnem pod zem svedčia moje hodnotenia na Bazoši, platné a overené tel. číslo ktoré mám už vyše 15 rokov, moja osobná internetová stránka www.BOOMBOX.sk , kde ma početná komunita mojich priaznivcov dobre pozná, množstvo neoklamaných kupujúcich, alebo stránka archívu hodnotení z Bazošu.
Veľmi málo sa ale hovorí o podvodníkoch, ktorí si tovar objednajú, ale neprevezmú. Ja ako predávajúci potom čakám na spätnú zásielku 18 dní a platím poštovné za dve cesty, tam aj späť. To si ale uvedomuje len málo ľudí.


2. Som súkromná osoba, teda moja činnosť na občianskej inzercii je náhodný príležitostný predaj vecí, ktoré mám nazvyš, teda účelom nie je vytváranie zisku podnikateľského charakteru. Nakoľko je tento tovar použitý a veľakrát má aj 30 rokov, na veci neposkytujem žiadnu ďalšiu záruku funkčnosti, vizuálneho stavu, alebo dostupnosti používateľských funkcií po prevzatí kupujúcim. Platí to hlavne pri zasielaní poštou, alebo inou prepravnou spoločnosťou. Predmety predaja sú pred odoslaním riadne vyskúšané (nie iba zapojenie do zásuvky na minútu), z mojej strany robím všetko preto, aby som predmet kúpy odoslal tak, ako bol deklarovaný. Neručím za to, že po rozbalení balíka nebude fungovať CD prehrávač, alebo sa niečo vyhrká po ceste, na zariadení nepôjde zvuk, nebude svietiť displej, žiarovka atď. Po ceste sa môže otrasmi vytvoriť studený spoj na doske elektroniky, prípadne poškodiť CD optika, za toto ja nemôžem ručiť a prepravné spoločnosti pri nepoškodenom balíku ani neotvárajú reklamačné konanie, pretože ak nie je viditeľne poškodený vonkajší obal, za vnútrorný obsah balíka vraj zodpovedá odosielateľ. Nakoľko sa od tejto záruky funkčnosti cez prepravu dištancujem, vezmite do úvahy, že ako som uviedol vyššie, neručím za stav predmetu predaja po doručení a rozbalení.
Zo stránky zvukovej, moje (a vlastne za tieto ceny nikoho) zariadenia nie sú presne nakalibrované podľa profesionálnych meracích prístrojov, ale hrajú s pôvodnými nastaveniammi od výrobcu mínus opotrebenie za ubehnuté roky. Takže ak sa niekomu zdá, že basy sú utlmené, stredy nevýrazné, je tam akosi málo výšok, je to prebudené, nevybudené, v tichých pasážach zakmitáva... odporúčam prístroj zveriť odborníkovi na audio s patričným vybavením! Bude Vás to síce stáť nejaké peniaze, ale budete kľudne spávať.
Tak isto vizuálny stav, ak nie je taký, aký si kupujúci predstavoval a na fotografii niečo nebolo vidieť, nie je to dôvod na spochybňovanie mojej serióznosti a domáhania sa zrušenia kúpno - predajného vzťahu. 

V prípade, že s týmito mojimi podmienkami nesúhlasíte, neuzatvárajte so mnou obchod!


Umožňujem a uprednostňujem osobný odber, kde si predmet predaja viete riadne obhliadnuť, prevrátiť vec zo všetkých strán a hľadať na ňom najmenšie oderky, škrabance, hodnotiť opotrebenie audiohláv a na mieste sa rozhodnúť, či sa pre kúpu tovaru rozhodnete. Pri drahších veciach a serióznom prístupe, ktorý sám zhodnotím, som ochotný dať dole aj vrchný kryt prístroja aby kupujúci "videl aj pod kapotu". Nie je mojim problémom, že kupujúci býva na druhom konci republiky. Kupujúci, ak chce niečo kúpiť, tak by pre vec mal aj niečo urobiť. Každopádne sa z a do Bratislavy húfne pred víkendom a po víkende zhusťuje premávka vďaka migrujúcim cezpoľným spoluobčanom, môžete si teda pre predmet kúpy aj niekoho poslať.


! Kúpno – predajné vzťahy medzi kupujúcim a predávajúcim na občianskej inzercii nereguluje žiadna oficiálna zákonná úprava ako Občiansky zákonník, alebo Obchodný zákonník. Výnimkou sú aukčné portály, alebo inzertné servre, ktoré majú svoje interné podmienky, ktoré sa používatelia ich služieb pri registrácii zaväzujú dodržiavať. Napríklad portál Bazoš vystupuje medzi stranami iba ako technický sprostredkovateľ, nenesie žiadnu zodpovednosť za transakcie, je iba povinný orgánom v trestnom konaní poskytnúť údaje pri skúmaní podozrení z trestnej činnosti.

Všetky ostatné kontrakty sú teda len na vzájomnej dohode medzi predávajúcim a kupujúcim uskutočnenou v akejkoľvek forme, či písomnej, alebo ústnej. Ani jedna strana okrem toho, že za daný tovar je kupujúci podľa dohody povinný zaplatiť a predávajúci zaplatený tovar odovzdať, nemá teda žiadne zákonné práva a povinnosti.

Ďakujem za pochopenie.


Prejsť na stránku Moje hodnotenia na Bazoši (archív)

Späť na Hlavnú stránku

| + -