tumblr statistics

Prihlásenie



Kto je online?

Práve tu sú 252 návštevníci a žiaden člen nie je on-line

Minichat

Vypnúť/zapnúť Zvuk Smajlíci História FAQ Kide Chat
18:07-- Eduard: No to sme dopadli teda! Ale je to vekom a samozrejme spoločenskými pomermi. Veľa všeličoho sa udialo, tak sa aj človek podľa toho nejak nastaví. Ja si hovorím každým rokom, že sa do niečoho pustím, ale vždy je to iba predsavzatie na Silvestra. Už sú iné priority, ale drieme to určite, nezanevieram. Uvidíme čo bude.
10:14-- Teslak: Aj u mňa priatelu už mi ostali v izbe lebo bicie, nejaké DJ prehrávače a zopár gitár.Ale neveril by si mi koľkokrát mi píšu ľudia ohľadom rady alebo opravy magnetofonov hlavne kotucakov.Ale celá zbierka je už dávno minulosť až na jeden mgf čo som dostal od kamaráta.
12:19-- Eduard: Jéééj, sem niekto aj píše? Ahoj Tomáš! No vieš, veľa vecí sa zmenilo, ale vidíš, žijem, zbierka zapadá prachom, ale pravidelne ju vysávam, takže nie je to až také zlé. Asi čakám na dôchodok, kedy budem mať na tieto veci omnoho viac času a voľnú myseľ.
13:18-- Teslak: Ako žiješ nebol som tu už niekoľko rokov
13:18-- Teslak: Ahoj Edo !
20:22-- Eduard: Zdravím, nie, 820-ku by som si chcel nechať. Tesla "expozíciou" som dosť oklieštil, nechávam si iba SM 260, 261 a 820-ku.
19:26-- glastron: zdravim eduard,nahodou teslu 820a nepredavate? dakujem
7:06-- Eduard: Palo, aj by som povedal, že je asi dobré sa zamyslieť či preferovať kvantitu, alebo kvalitu. Takže mojim plánom je oddeliť zrno od pliev a konečne na čo sa chystám už roky, zredukovať počet magičov doma. No ale je tu tá druhá zložka a to je čas. To už je horšie. Hodina denne by bol čas, ale na takúto robotu treba niekoľko hodín v kuse aby človek nestratil niť.
23:04-- PotPalo: Ono je hlavne problém s časopriestorom. Nieje čas a ani priestor. :S
17:01-- Eduard: Tak no, žijú, prežívajú, čaká sa na znovuzobudenie ktoré nie a nie prísť. :-)
14:15-- oneeeee: boomboxy ešte žijú .
18:22-- Eduard: No né, sem aj niekto chodí???? Krtek, kde máš web??? Ja žijem, s rúškom na ksichte!
14:52-- krtek: Všude to zdechlo, už to nikdo nesbírá :P
14:52-- karlosg: uz to tu zdochlo?
12:27-- Eduard: ... a posledný... :P
0:16-- PotPalo: Prvý! :P
18:40-- PotPalo: O mesiac o tomto čase už bude po Vianociach. Ako dobre. ;)
9:41-- Eduard: Aj tak to nikto nečíta a vôbec, netuším kde tá chyba je. Ja nemám čas čítať svoju vlastnú stránku! :P
16:38-- PotPalo: "webového profilu profilu " na hlavnej stránke...
18:32-- PotPalo: To jej otvoríme škárku bez sieťky, ale to je na druhom konci bytu, teda na balkóne, to by pavúky mali dlhú cestu až sem. To by trikrát zablúdili, než by sa mi sem odtiaľ dostali.
15:10-- Eduard: Ale jedno nechápem, ako tá hrdzavá mačka vie prejsť cez sieťku... O.O
14:43-- PotPalo: Aj u teba? Sedia v kúte a pozorujú dianie v miestnosti. Ja ich volám špióni. Ako sa dostanú dnu netuším, všade sú sieťky. Aj teraz tu jedného špióna mám, v kúte sa tvári že tam nieje.
12:25-- Eduard: Jáj Palino, rovnako ako nedokážem riešiť predčasný prechod žien do klimaktéria, nepomôžem ti ani v tomto. Blbá chrobač ale áno. Už sa sťahuje zvonka dnu a dom je plný spiderov.
22:22-- PotPalo: Blbá chrobač! Zase ten starý chrobák: keď sa prihlásim na boombox.sk (bez www, úvodná stránka) a kliknem na odkaz ktorý je s www na začiatku (áno, sú tu pomiešané časti stránky s a bez www), tak tam nie som prihlásený. A zrejme to funguje aj naopak. Preto som bol prihlásený kedysi dvakrát, páč to chcelo prihlásenie znova. Nejako to má rozdvojenú osobnosť, tento systém. Nech žije hmyz! :P
22:13-- PotPalo: Nič! Zabalené v troch červených krabiciach so striebornými hviezdičkami. Alebo pokiaľ predsa niečo, tak by som chcel svetový mier. Alebo aspoň svätý pokoj. :D
14:17-- Eduard: Palo zase rýpeš na moje najcitlivejšie miesta? :-) Ja mám problém s vianočnými darčekmi všeobecne a nieto ešte na boombox! Ozaj, čo chceš na vianoce pod stromček? O.O
13:16-- PotPalo: Ahóóój. Nech sa už niečo deje. Alebo sa čaká a bude to ako Vianočný darček? :D
6:31-- Eduard: Nazdar Maťo, ty telepat!!! Ešte ťa nedoštípali nadobro komáre? To som rád že si sa ozval, minulý týždeň som na teba myslel že ako sa asi máš. Super!
6:10-- yokohamaba: pozdravujem Eda a oznamujem,že žijem:-)
18:24-- Eduard: No, a to už ja nevyrábam, vôbec nič... Načo platím doménu a web? O.O

Iba registrovaní používatelia môžu prispievať do chatu, Zaregistruj sa alebo Prihlás

Fórum

Posledný príspevok
BOOMBOX.sk - Fórum

Studňa nápadov

Sem môžete vkladať svoje pripomienky, návrhy na vylepšenie webu, technické problémy a pod.
COFI_NO_PUBLIC_WRITECOFI_NO_PUBLIC_WRITE_LOGINCOFI_ORCOFI_NO_PUBLIC_WRITE_REGISTER
COFI_GOTO_LAST_ENTRY
Fórum  » Studňa nápadov  » Minichat
Schwarz14

Schwarz14
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
29.06.2015 20:39

Minichat

Ahoj Edo!!!

Teraz trochu odbočím od témy boomboxy a iná vintage-nevintage technika.

Hosť_2975 sa ťa pýta že kedy bude daľší článok.Či o mesiac alebo kedy.Tak som to pochopil ja.

Ešte ťa prosím,daj popisky k tým tlačítkam na minichate.Zrovna som ti tam chcel niečo napísať ale nevedel som ako to odoslať.Tak som sa trápil a skúšal tlačítka jedno za druhým takpovediac naslepo

P.S Niekedy si u teba urobím aj tú vizitku čo majù tí zberatelia boomboxov len musím trochu potriediť u mňa exponáty tzv zbaviť sa hovadín

Ahoj

S pozdravom

Maťo Schwarz

Upravil Eduard - 30.06.2015 11:39




 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
30.06.2015 11:50
Re: Minichat
Ahoj Maťo,

1. Nehnevaj sa, posledný odsek som odstránil z tvojho príspevku, jedná sa o všeobecnú bezpečnosť, nedráždime hada bosou nohou. Ja ti to osobne niekedy vysvetlím. Ale asi si pochopil.
2. Ja si myslím a je to môj názor, že ak sa niekto niečo pýta, zváži slová a spôsob akým sa to opýta. Takže ak sa ma niekto opýta, že kedy bude ďalší článok, OK, odpoviem, o dva týždne..., o mesiac..., neviem... podľa situácie. Ale ak sa opýta, že či o mesiac, chápem to ako vytknutie, že sa flákam a nič v tomto smere nerobím. Málo ľudí si iba uvedomuje, že moja stránka nie je redakcia, kde mám zamestnaných redaktorov, ktorí denne snoria po YouTube a nahadzujú nové zaujímavosti, prípadne komentáre k mojej zbierke. Tak ako chodím do práce, tak je toto moje hobby a venujem sa okrem iného doma ešte kope iných vecí, takže toto je naozaj záľuba, hlavne pre seba. To, že robím sám stránku by si ľudia mohli viac vážiť ako ma kritizovať, že to prípadne flákam. Poviem na rovinu, radšej by som sa patlal v kazeťákoch ako riešil veci, ktoré riešiť musím. Ale takto to je. Uznávam, že exponáty sa na stránku dostávajú pomaly, ale opakujem, mám priority.
3. Tlačidlá majú popisky, okrem toho, že ja to neovplyvním, pretože to je vecou chatovacieho programu, ak však chvíľu ponecháš na tlačidle kurzor, popiska sa objaví. Ďalšia vec: Ak si aktívne prihlásený na stránke, v Chate sa objavuje rovno tvoj nick. A ak nechceš byť označený neprihlásený ako Hosť_9999, skrátka prepíšeš ten zelený popisok Hosť_9999 na čo ja viem Slimák a ako neprihláseného ťa to zelenou farbou označí ako zadané meno, teda Slimák.


Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
Schwarz14

Schwarz14
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
30.06.2015 15:02
Re: Minichat
Ahoj Edo

Prosím ťa mohol by si túto tému minichat presunúť pod návrhy na vylepšenia,technické otázky atď čo je tiež v studni nápadov.Chcel som to dať tam ale nejak mi to blbo odoslalo

P.S s tymi tlačítkami na minichate som skúšal že namierim kurzor na to tlačítko a ukáže sa mi nadpis a funguje to (teraz som na PC tak na PC to ide ale na smartfone nie)

Upravil Schwarz14 - 30.06.2015 15:14




 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
30.06.2015 17:46
Re: Minichat
Maťo, pozeral som sa v administrácii, príspevky v jednotlivých podkategóriách nie je možné presúvať. Ale to nevadí, ak chceš, prekopíruj si prvý post tam kam chceš a ja tam potom podľa časovej chronológie potom pridám tie svoje. No a tie čo nemajú niekde byť, zmažem.

Nečuduj sa, ja ten blbý android vrcholne neznášam. Je to program pre mobilné zariadenia osekaný od všetkého možného ,takže zázraky čakať nemôžeme. Je mi jedno že niekto hlása, že Windows je deravý. Android je zase tupý.


Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
Schwarz14

Schwarz14
17 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
06.09.2015 15:06
Re: Minichat
Ahoj Edo!!!

Mám na teba ešte jednu otázku!!!

Dal by sa ten minichat nejak upraviť ale tak že keď chcem správu odoslať by sa ma najskôr opýtalo:Naozaj chcete správu odoslať Áno/Nie napríklad ja píšem niečo do minichatu,nechtiac stlačím Enter a ono to bez milosti a opýtania sa odošle!!!Preboha živého,čo ak tam nechtiac napíšem nejakú blbosť a všetci tu na BOOMBOX-e si to prečítajú ?!

Bol by som ti vďačný,ak by sa to takto dalo spraviť

Maj sa

S pozdravom

Maťo Schwarz




 
Eduard

Eduard
90 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
Bratislava
Slovakia
07.09.2015 23:39
Re: Minichat
Ahoj Maťo,
veľmi rád by som na tejto stránke robil veci tak, ako by sa mi páčili, ale žiaľ to nejde! Zásuvné moduly externých strán majú iba minimálne možnosti na customizáciu, tak som rád, že vôbec fungujú tak, ako fungujú. Nič také ako spomínaš urobiť nejde a tento minichat je ten najlepší, aký sa nám podarilo do stránky implementovať. Tak si vieš predstaviť, aké hrôzy sme museli prejsť keď sme skončili na tomto!


Eduard,
Site admin
www.boombox.sk

 
PotPalo

PotPalo
2 COFI_POSTSCOUNTER
COFI_OFFLINE_GUEST
COFI_LOCATION:
COFI_NO_LOCATION
14.01.2016 20:24
Re: Minichat
To nechcené odoslanie sa dá riešiť aj takto: Už odoslaný text označiť myšou a stlačiť Ctrl+C, potom kliknúť na svoje meno pred tým príspevkom, dolu na "Vymazať príspevok", potom kliknúť do poľa kde sa píše text a stlačiť Ctrl+V. A pokračuje sa v písaní, ako by sa nič nestalo, dopíšem príspevok a odošlem.

A ešte niečo. Keď čítam minichat, stále to po pár sekundách skáče na začiatok, nejaký autorefresh. To sa dá vypnúť tou prvou ikonou zľava, takže môžem pokojne dočítať aj staršie príspevky bez toho, aby mi to preskočilo preč. Následne tou istou ikonou znova zapnúť.

Tá ikona vpravo je tiež véééľmi užitočná.

Upravil PotPalo - 14.01.2016 20:25




 
Fórum  » Studňa nápadov  » Minichat
| + -